Last news in Fakti

17 Юни, 2024 13:59 1 093 4

Ас на Англия отнесе сериозни критики от медиите на Острова

  • фил фоудън-
  • англия-
  • медии-
  • футбол-
  • евро 2024-
  • сърбия

Особено силни бяха критиките към крилото Фил Фоудън, който направи много слаб мач снощи

Ас на Англия отнесе сериозни критики от медиите на Острова - 1
Снимка: БГНЕС

Английските медии не останаха никак впечатлени от представянето на “трите лъва” срещу Сърбия, въпреки победата с 1:0. Особено силни бяха критиките към крилото Фил Фоудън, който направи много слаб мач снощи.

Статистиците отчитат, че приносът на играча на Манчестър Сити буквално е бил нулев. Фоудън не само, че не се отчете с гол или асистенция, но не отправи нито един удар към вратата на сърбите, нямаше нито едно точно центриране и нито един успешен дрибъл. Логично и той бе обект на много критики и слаби оценки.

От Фоудън се очаква много, тъй като 24-годишният играч направи много силен сезон и съвсем заслужено спечели приза за “Играч на годината” на Премиър лийг.

Бившият играч на Арсенал и Челси Сеск Фабрегас, който в момента коментира за BBC, заяви относно Фоудън: “Мисля, че играчи като Фоден трябва да се активизират и да поемат отговорност. Сега е моментът да влязат в голям турнир, със страната си, която е зад гърба им.

Бившият английски национал Майка Ричардс добави: “Тъжно ми е, че играч с неговите качества се изключва от играта. Просто е разочароващо, че не можем да извлечем най-доброто от него”.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ю ка ка

    0 3 Отговор
    Англо-саксите са леваци. Германистан ще грабне купата! 🏆
  • 2 тренер

    3 3 Отговор
    Ама па дъвчеше дъвка и гледаше, като английски селтак в бар на слънчака!
  • 3 Читател

    3 3 Отговор
    Не обвинявайте Фоден,играе така защото всички хиперболизират и превъзнасят Белингам.Точно заради него няма да спечелят нищо.А Фоден е страхотен футболист питайте Пеп гуардиола.Футбола е колективна работа.
  • 4 Читател

    2 3 Отговор
    Саутгет е неграмотен,да имаш такова талантливото поколение и да разчиташ само на Белингам и Кейн.Нищо няма да спечелят даже и в 3 няма да са.Запомнете.А Гарет саутгейт е за ниво Фулъм или барнзли.