Last news in Fakti

22 Юни, 2024 15:59 1 012 3

Фен паднал от трибуните „Олимпиащадион“ в Берлин

  • фенове-
  • полиция-
  • полша-
  • евро 2024

Полицията в германската столица е арестувала няколко поляци

Фен паднал от трибуните „Олимпиащадион“ в Берлин - 1


Един от феновете на Полша е паднал от трибуните „Олимпиащадион“ в Берлин при загубата с 1:3 от Австрия и е получил сериозни наранявания. Той е настанен в болница.

Освен това стана ясно, че полицията в германската столица е арестувала няколко поляци, след като те са се сбили със стюардите на входа на фен зоната при Бранденбургската врата.

"На контролно-пропускателния пункт преди влизане във фен зоната при Бранденбургската врата възникна сблъсък между предимно полски фенове и стюарди, които бяха повикани там по спешност. Те бяха нападнати от привържениците и замеряни с бутилки и камъни. Колегите използваха физическа сила, лютив спрей и палки и задържаха няколко души", допълват от полицията.

Има пострадали сред служителите на реда и феновете. Един от пунктовете беше временно затворен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    2 0 Отговор
    Няма начин да е бил пиян, те, пАляците, никак не пият...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Другия път да пробва да падне по силно .