Last news in Fakti

1 Юли, 2024 13:00 884 0

Предстои гореща седмица за ЦСКА относно трансферите

  • цска-
  • футбол-
  • селекция

Очаква се тимът да се подсили с минимум трима нови футболисти

Предстои гореща седмица за ЦСКА относно трансферите - 1
Снимка: БГНЕС

Тази седмица се очертава да е доста гореща за ЦСКА по отношение на трансферите. Очаква се тимът да се подсили с минимум трима нови футболисти, ако в това число не се включва вратарят Иван Дюлгеров, пише „Мач Телеграф“.

Очаква се към тима да се присъединят централен нападател, централен защитник и крило.

„Когато ме питате за нови играчи, не ми трябва преводач, разбирам вече този въпрос. Очакваме нови играчи през следващата седмица. Нашите директори работят по това“, обяви треньорът Томислав Стипич след контролата с Политехника Яш.

По-късно днес ЦСКА се изправя срещу Берое в четвъртата си контрола по време на лятната си подготовка. Проверката в Банско стартира в 17:30 часа и ще на сайта Gong.bg ще я проследим на живо в развитие.

Вчера стана ясно, че ЦСКА ще си спести част от парите за селекция, след като Иван Турицов е решил да остане в отбора. Договорът му изтичаше вчера и той трябваше да стане свободен агент, но е размислил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА