13 Юли, 2024 17:59 2 049 2

Уанда Нара с шокиращо признание за себе си и Мауро Икарди

  • уанда нара-
  • мауро икарди-
  • футбол-
  • галатасарай-
  • аржентина

Гледам версии по телевизията и в социалните мрежи, които не са верни

Уанда Нара с шокиращо признание за себе си и Мауро Икарди - 1
Снимка: Instagram

Известната футболна съпруга и агент Уанда Нара само сложи край на спекулациите относно семейния си статус и направи шокиращо признание за нея и аржентинския голмайстор Мауро Икарди.

„Гледам версии по телевизията и в социалните мрежи, които не са верни. Но го приемам, защото е част от това, което съм, за добро или за лошо. Реших, че ще се разделим, но няма да спрем да бъдем семейство с Мауро. Не съжалявам за нищо, дадох на нашата двойка най-хубавите години от живота си, но сега трябва да съм сама “, обясни Нара.

В момента красавицата е в родната си Аржентина, докато Мауро е в Истанбул, където се готви за новия сезон с Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Започвам

    5 1 Отговор
    Да подозирам , че този като ритнитопковец е добър , но от там нататък някой трябва да му каже какво да яде , как да се облече и т.н., тоест , тази е иззела функциите на мама !
  • 2 Птицевъд

    1 0 Отговор
    Бе защо повечето така наречени красавици са с патешки човки?