13 Юли, 2024 11:30 2 760 12

Александър Везенков е приел офертата на Олимпиакос

  • александър везенков-
  • олимпиакос-
  • спорт-
  • баскетбол-
  • торонто раптърс

Везенков е отхвърлил всички други оферти и иска да се завърне в Олимпиакос

Александър Везенков е приел офертата на Олимпиакос - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Везенков е приел личните условия от гръцкия баскетболен клуб Олимпиакос и е информирал Торонто Раптърс, че иска да напусне Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА), съобщава fosonline.gr. Българският национал не е свободен агент, а Раптърс все още не са обявили публично намеренията си спрямо него.

Според информацията на fosonline.gr, Везенков е отхвърлил всички други оферти и иска да се завърне в Олимпиакос, с който спечели MVP на Евролигата.

Александър Везенков бе обявен за играч на Торонто Раптърс на 3 юли, след като бе включен в сделка за трансфер на Джейлън Макданиелс в Сакраменто Кингс. Още на следващия ден обаче се появиха различни информации, че българският национал няма да играе за Раптърс, а вместо това може да се завърне в гръцкия Олимпиакос.

От гръцката медия пишат, че Торонто се опитва да се освободи от договорите с някои играчи и Везенков е сред водещите в този списък. Българският национал може да стане част от нова сделка с друг отбор в САЩ или Канада, което ще направи преминаването в Олимпиакос още по-трудно, но гърците обаче са оптимисти, че той ще се завърне в отбора.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дачо

    18 14 Отговор
    Големият спортист, хвърли бялата кърпа вместо да се бори. Видя че влезна на съвсем друго ниво и вместо да надгражда и да стане по-добър предпочете да се връща и да си седи в посредствените лиги ... Мишка

    Коментиран от #5

  • 2 шекер

    16 10 Отговор
    САЩ - не е за неговата уста лъжица. Просто не може да играе на техни обороти и става за смях. Виж, за Кипър, Гърция, България - става.
  • 3 Читател

    23 3 Отговор
    Аз пък го подкрепям браво,отиде опита да играе там не се получи добре и се връща и продължава.По добре в Европа и Гърция красиво море ,хубав климат,готини мадами.Защо му е да се бори там с горили по 120 килограма.
  • 4 Град Козлодуй

    8 1 Отговор
    Успех господин Везенков
  • 5 Лично

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дачо":

    И защо трябва да прилича на онези орангутаните...?Той е от бялата раса,с друга структура на тялото,с друго мислене.Да си стои в Европата...
  • 6 тренер

    10 2 Отговор
    Това хубаво, но канадците и американците са супер гадняpи и няма да го пуснат да се върне в Гърция докато не го съсипят за да покажат на всички бели, че нямат място там!
    Дано успее да се отърве от тях с малко щети!

    Коментиран от #7

  • 7 Професионалист

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "тренер":

    Дай Боже всеки му неговия път Нали си опъна милионите за трансфера а на такива блейоци като тебе им остана само злобата и да хейтят
  • 8 Артилерист

    7 0 Отговор
    Уреденият за "Спортист за 2023 година" на България Везенков много се изложи, когато отиде при истинските спортисти-професионалисти. Но, между впрочем, той е еталон за нивото на българския спорт-щом е избран за най-добрия за годината-както и за ценностната мярка на тези които избират. А като си помисля какво беше "преди". Гъмжеше от олимпийски, световни и европейски шампиони и се чудеха кой да изберат. Впрочем и тогава имаше парадокси, като например Аладжов да е бил футболист на годината, а Митата Якимов-световно известен футболен виртуоз, вълшебник, факир, национален футболист още от юношеска възраст, заедно с Котков-представяте ли си, да не е избиран за такъв...

    Коментиран от #10

  • 9 Перо

    7 0 Отговор
    Най-после го вразумиха тоя дебил! В НБА винаги ще бъде резерва и ще бъде дискриминиран от маймуняка! Там са бесни за пари и задкулисни игри!

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Перо":

    Пълен глупак, а тука беше звезда.