13 Юли, 2024 22:03 983 2

Левски и Макаби Нетаня не се победиха в контрола

  • левски-
  • футбол-
  • макаби нетаня

Срещата завърши 2:2

Левски и Макаби Нетаня не се победиха в контрола - 1

Левски и Макаби Нетаня завършиха 2:2 в последна подготовка на "сините", преди старта на предстоящия сезон в efbet Лига. Попаденията за "сините" бяха дело на Марин Петков и капитана Цунами. Левски изоставаше с два гола, но демонстрира характер през втората игра и добри офанзивни действия, за да успее да вкара два гола в кратък период от време. Тимът на Станислав Генчев можеше и да достигне до победата, но нямаше достатъчно прецизност и късмет в завършващата фаза.

Преди самия двубой отборът на Левски бе представен с играчите, които ще вземат участие за предстоящия сезон 2024/25 в efbet Лига.

В 15-а минута дойде първото по-интересно положение, като то бе на сметката на Левски. Евертон Бала овладя добре топката и опита изстрел от разстояние, но стражът на Нетаня внимаваше и улови. Малко след това гостите организираха добро нападание и играч на Макаби шутира от границата на наказателното поле в далечния ъгъл, но Маркович изби чудесно с една ръка в корнер.

В 37-а минута Марин Петков напредна чудесно с топка в крака и реши сам да завърши нападанието, като стреля от разстояние, но стражът на Макаби Нетаня внимаваше и успя да улови.

Само минута по-късно Макаби организира бърза атака, която се разви по десния фланг с чудесни действия на Варгас, който намери на точката на дузпата Златкович, а последният не сбърка със завършващия удар и откри резултата - 1:0 за Макаби.

В 43-а минута Александър Колев получи великолепен пас от крилото и се извиси високо, за да отправи удар с глава, но вратарят на Макаби се справи със сетни усилия.

В 48-а минута Левски организира първата си добра атака, като Джавад Ел Джемили и Евертон Бала си раздадоха добри подавания, а първият отправи много мощен удар с левия крак, но стражът на Макаби успя да избие встрани. Малко след това самият Евертон Бала опита късмета си от границата на наказателно поле, но силният му изстрел премина малко встрани от левия страничен стълб на гостите.

В 53-а минута Златанович получи великолепен пас зад защитата, като остана очи в очи с Пламен Андреев и отправи прецизен удар в долния десен ъгъл на вратаря, който се отби от гредата и накрая топката се оплете във вратата на "сините" - 2:0 за Макаби Нетаня.

В 60-а минута Марин Петков стреля от пряк свободен удар от границата на наказателното поле, като опита шут по земя в ъгъла, но вратарят на гостите успя да реагира навреме и да отстрани опасността. Малко след това Джавад Ел Джемили отново се справи великолепно по десния фланг и проби добре, след което намери с пас по конец на точката на дузпата Марин Петков, който отправи удар с първото докосване и не остави шанс на противниковия страж - 1:2.

В 63-а минута "сините" изпълниха по чудесен начин корнер, а Цунами се извиси високо във въздуха и смаза съперниците си на втория етаж, като матира вратаря на Макаби Нетаня за втори път в рамките на секунди - 2:2.

Макаби Нетаня успя да отговори с добра атака в 68-а минута, като състезател на гостите нагласи топката на десния си крак и стреля по диагонала, но не бе точен и кълбото профуча встрани от вратата. В 83-а минута Левски можеше да направи пълен обрат, но ударът с глава на Сангаре нацели десния страничен стълб.

Малко след това Мустафа Сангаре показа страхотна физика и се обърна бързо с топка в крака, след което шутира в близкия ъгъл, но кълбото профуча встрани от вратата.

Стартов състав на Левски: 44. Матей Маркович, 21. Алдаир, 5. Келиан ван дер Каап, 6. Цунами, 50. Кристиан Димитров, 97. Асими Фадига, 10. Асен Митков, 3. Майкон, 17. Евертон Бала, 88. Марин Петков, 9. Александър Колев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СиняШушумига

    1 7 Отговор
    хахаха, жалка картинка
  • 2 Хаха

    0 5 Отговор
    Губели с два ама показали характер срещу Долно Уйно. Смях, смях, смях. Добре че съперник не им беше Горно Уйно .