23 Юли, 2024 22:28 799 0

Стилиян Петров ще помага на Фондацията на ЦСКА - ВИДЕО

  • стилиян петров-
  • фондация-
  • цска-
  • фондацията-
  • стенли

„Мога да кажа, че е отговорност да даваш надежда", заяви Петров

Стилиян Петров ще помага на Фондацията на ЦСКА - ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Легендата на българския футбол Стилиян Петров застана зад Фондация ЦСКА, съобщиха от клуба.

Идентичността на един клуб се измерва не само на терена, не само във футболните решения, а също и със социалните решения . Фондацията на ЦСКА дава това нещо, дава нов възглед на хората да опознаят ЦСКА, защото това, което прави Фондацията, не е само за фенове на ЦСКА, а за хора от цяла България, които могат да се възползват от нея в правилната насока“, сподели Петров.

„Мога да кажа, че е отговорност да даваш надежда. Радвам се, че ЦСКА има нещо, което ще допринесе още за феновете, за обществеността. Призовавам всички фенове на ЦСКА да се включват във Фондацията, защото вие давате надежда и шанс и ще направите българското общество по-силно с това, че помагаме заедно“, каза още Стилиян .

Ето какво написаха от клуба:

„Човекът, преживял толкова много, преодолял какво ли не, победил в най-важната битка! За нас е чест, че именно той, който чрез своята собствена фондация е помогнал на толкова много хора, сега става един от нас!

Герой за мнозина, Стилиян Петров ще помогне за разпространението на каузите ни и ще бъде до нас в борбата ни да даряваме надежда. Благодарим ти, Стенли, подкрепата ти значи много!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА