2 Август, 2024 05:47 1 411 3

Илиан Илиев: Не е нормално да пускаме подобни голове с толкова високи защитници

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • апоел беер шева

Старши треньорът на Черно море коментира отпадането от израелския Апоел Беер Шева

Не е нормално на това ниво да допускаме два гола при статични положения с футболистите, с които разполагаме в отбрана. Това заяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след отпадането на Черно море от Лигата на конференциите, предаде ФОКУС.

Черно море загуби в Разград от израелския Апоел (Беер Шева) с 1:2 в реванш от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите и отпадна след 0:0 в първия мач.

"Излязохме както трябва – анализира специалистът. - Жалко и абсурдно е, че допуснахме тези голове от статични положения. Момчетата направиха всичко така, както го бяхме замислили. Подценихме тези две ситуации и те решиха мач. Ние нямаме чак такива драми с алтернативен вариант на Исмаил Иса. Това не е толкова в ситуациите, че не отбелязахме гол“.

Специалистът бе категоричен, че въпреки отпадането, има доста позитиви.

"Показахме добро лице срещу отбор, който има десетина пъти по-висок бюджет от нас – каза треньорът на Черно море. - Не ни създадоха ситуация за гол от игра. Нормално е да отпаднем, след като допуснахме такива грешки. Ако стояхме по-добре при корнерите и другите статични ситуации, сигурно щяхме да продължим“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    10 2 Отговор
    в Бг Истински Футбол нямаме Вече
  • 2 ВарнаГларуса

    2 0 Отговор
    ти си виновен, що ги пускаш , високи ама дървета, д.димов отдавна нестава за нищо
  • 3 да да

    1 0 Отговор
    Спеца каза ,че нормално го поемаха....