5 Август, 2024 11:15 1 277 1

Сравняват Фадига с легендарния турски стрелец (СНИМКА)

  • асими фадига-
  • левски-
  • футбол

Реакциите за добрите изяви на полузащитника не закъсняха

Сравняват Фадига с легендарния турски стрелец (СНИМКА)  - 1

Хората в социалните мрежи не пропуснаха да се пошегуват и оценят, създавайки мемета, труда на Асими Фадига от Левски и страхотното начало на сезона му.

Французинът, автор на легендарния гол срещу Айнтрахт Франкфурт от далечна дистанция в последните секунди изобщо не впечатли с изявите си през изминалия сезон.

Фадига обаче успя да се разпише 3 пъти в първите 2 мача на Левски от началото на тази кампания и започва да се превръща в ключова фигура за “сините”.

В знак на признание се появи колаж на халфа като емблематичния турски стрелец Юсуф Дикеч, който взе среброто в една от дисциплините на спортната стрелба в Париж 2024. Само за денонощие, той се превърна в звезда в социалните мрежи. А причината е привидното безгрижие, с което се състезава. Подобно на Асими Фадига.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 3 Отговор
    Препратката с турския стрелец е, че ще го продават в Турция Фадигата.