6 Август, 2024 11:45 1 609 1

Нико Уилямс е взел решение за бъдещето си

  • евро 2024-
  • нико уилямс-
  • футбол-
  • атлетик билбао

По този начин пропада възможността за негов трансфер това лято в Барселона или Пари Сен Жермен

Нико Уилямс е взел решение за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Нашумелият на Евро 2024 Нико Уилямс е взел решение да остане в Атлетик Билбао и през следващия сезон, съобщава “Марка”. По този начин пропада възможността за негов трансфер това лято в Барселона или Пари Сен Жермен, които се очертаха като най-настоятелни за подписа му.

По принцип европейският шампион с Испания е във ваканция до 12 август, но според информациите е взел решение да започне подготовка по-рано още тези дни. Така 22-годишният щурмовак ще покаже, че иска да продължи да носи екипа на баските.

Самият Уилямс вече отказа няколко оферти от Барса и ПСЖ. Личното му убеждаване да си тръгне от Билбао се оказва по-трудната част, защото в договора му има заложена откупна клауза от 58 млн. евро, която желащите могат да активират и така да избегнат преговори с ръководството на Атлетик.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    1 1 Отговор
    Пробивен е. Но имаше голям проблем с центриранията на европейското. Всеки мач правеше центриране отиващо на примерно поне 15 метра от най-близкия човек. А имал асистенции в отбора си. Но очевидно трябва да работи за центрирания.