9 Август, 2024 12:30 2 486 8

Селекционерът на Сърбия бесен на съдиите

  • сърбия-
  • светислав пешич-
  • сащ-
  • баскетбол-
  • спорт

Нямаше уважение към нас нито като баскетболна нация, нито като отбор

 Селекционерът на Сърбия бесен на съдиите - 1

Селекционерът на Сърбия - Светислав Пешич, изригна след загубата на западните ни съседи от САЩ с 91:95 в баскетболния турнир на XXIII Летни олимпийски игри. Той определи поведението на реферите в мача като “неуважение”.

“Ядосан съм, защото съдиите не ни уважиха. Знаете ли, в Сърбия има една поговорка: губещият има право да се ядосва. Ядосан съм, защото не ни уважаваха. Трябва да кажа това, защото най-добрият играч в света направи четири наказателни удара за 37 минути. Ако най-добрият ни стрелец играе 32 минути и отправи само един удар, това означава, че се случват странни неща. Нямаше уважение към нас нито като баскетболна нация, нито като отбор. Не омаловажавам победата им, пожелавам им късмет. Но тази вечер се случиха странни неща”


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    25 7 Отговор
    Тази т.н. "олимпиада" е еманация на парите в спорта, политическото нагаждачество и МТЛБ движението!
  • 2 Някой

    23 7 Отговор
    Какво друго очакваш? Все пак играхте със САЩ. А те са собственици на повечето международни спортни организации, включително МОК. Няма как да не свирят съдиите за САЩ. Пък вие сте една малка и политически неудобна балканска страна.
    Честен спорт няма от доста време.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Някой

    17 6 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Нещо да кажеш за информацията (официална), че американската агенция за борба с допинга е хващала допингирани спортисти (американски), но им е позволявала да се състезават въпреки това. Трябвало е само да станат доносници. Дали няма такива и сред баскетболистите им? Но WADA не си и помисля да изхвърли сащ от участие в състезания.
    Но иначе, подскачаха, че руснаците били използвали допинг.
    Двойни стандарти?
  • 5 Хвърчилото от село

    8 11 Отговор
    На крива сръбска ракета, волосите и пречат! Гледах мача, американците в последните 3-4 минути ги спукаха от бой, сърбежите бяха капнали от умора!

    Коментиран от #6

  • 6 Петър Петров

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хвърчилото от село":

    Сърбите наистина бяха изморени, грешни подавания, неточни удари, докато американците бяха изключително точни в хвърлянията си в последните минути! Да, кофти е да загубиш, особено когато си водил през цялото време с 8-10 точки отгоре и последните 5 минути да ти обърнат мача! Майсторството в такива моменти е на играчите, особенно Леброн направо ги разиграваще, все едно аз играя срещу него!
  • 7 Фен

    4 8 Отговор
    САЩ дъ бест форевър 🇺🇲
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Нимой то, на война да са ва били, пък на ОИ да ги биете вие. Нимой то тъй.