9 Август, 2024 12:00 1 251 0

Левски с нов вратарски казус

  • пламен андреев-
  • матей маркович-
  • футбол-
  • левски

Фаворит за титулярната  позиция под рамката пак е младежкият национал на България

Левски с нов вратарски казус - 1
Снимка: БГНЕС

В Левски могат да се радват на добра конкуренция във всички линии по терена. Треньорът на вратарите Йордан Господинов ще трябва да вземе решение на кого измежду Пламен Андреев и Матей Маркович да се довери за домакинството на Крумовград.

Фаворит за титулярната позиция под рамката пак е младежкият национал на България. 19-годишният страж се представи на ниво в последните два двубоя – победите над Ботев Враца с 4:0 и с 2:0 срещу Локомотив Пловдив, като запази мрежата си суха.

Той пази в тези мачове заради контузията на хърватина във врата. 28-годишният вратар вече е готов за игра и тренира на пълни обороти, но формата на Андреев изглежда, че ще го остави на пейката.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА