13 Август, 2024 20:30 1 596 5

Треньорът на Левски прие интересно предложение

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • левски-
  • фенове

Темите на предстоящите разговори в офиса на НКП не бяха разкрити

Треньорът на Левски прие интересно предложение - 1

Треньорският щаб на Левски начело със Станислав Генчев ще проведе среща с Националния клуб на привържениците на "сините". Тя ще се състои в сряда (14 август) от 16 часа в офиса на НКП на "Тодор Александров".

Информацията дойде от организираните привърженици, които са в открита война с ръководството на клуба начело с Наско Сираков. Вече повече от година отношенията между двете страни са обтегнати, разменят се и обвинения в публичното пространство.

Въпреки това Генчев, както и асистентите му Живко Миланов, Дарко Тасевски и Йордан Господинов се ползват с пълна подкрепа от трибуните. Четиримата са приели да се срещнат със запалянковците утре. Очакванията са Генчев да защити Сираков пред феновете.

Темите на предстоящите разговори в офиса на НКП не бяха разкрити. Генчев до момента избягва да коментира напрежението между феновете и ръководството на клуба и на няколко пъти даде да се разбере, че работата му е Левски да побеждава на терена. От началото на сезона "сините" са с 4 успеха от 4 мача при голова разлика 15:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не , не

    13 1 Отговор
    Докато не съсипят всичко, тези олигофрени няма да се оставят. Като не им харесва, да не идват на стадиона, но да не тормозят отбора, ръководството и нас нормалните привърженици. Аз не мога да разбера не ходят ли на работа тези хора, ами цял ден мерят улиците.
  • 2 ГОСТ

    8 1 Отговор
    а тези който се пишат за някакви си колко процента от привържениците и симпатизантите представляват. е такава шепа хора от всички останали дърпаха марката Левски в бездната в която попадна и сега когато се връщаме там където ни е мястото с изчислени дългове платени а не с фалирало дружество се опитва пак да ни дръпнат в дупката от която изплувахме.колко пари прибирахте преди години за хореографии като организации на привържениците и колко глоби платихте за зулумите си или клуба ги плащаше. всеки привърженик си има емоцията си но трябва да си плати и за нея.така че глоби наложени на клуба независимо от кой сектор са билети за следващия мач завишени за покриване на глобата. не трябва да има прелигирован сектор с ниски билети. тия глоби излизат от бюджета на клуба. който чупи купи.
  • 3 Какво

    6 0 Отговор
    значи фенове? Това трябва да са хора които харесват отбора, като игра, състав, треньори, ръководство и т.н. Когато това не ти харесва ти не си никакъв привърженик /фен/. Всеки отбор си има собственици и ръководство, което се грижи за клуба. Всеки така наречен фен е свободен да си има каквото иска мнение.
  • 4 123

    0 3 Отговор
    Ама който иска да си възхвалява Насо Раев и да му се кълне във вярност. Истината е, че преди да дойде Мъри Левски все беше глътнал водата от великото управление на Насо. Като е толкова велик що не слезе долу на стадиона, що не минес футболистите покрай трибуните? Щото шубето е голям страх и може да отнесе не само футболните благословии. Праведният човек няма страх да се изправи пред запалянковците и да си защити позицията. Толкоз за това, колко е прав и велик Насо камара, човекът със зависимостите без пукнат грош, пазителят.
    За съжаление Генчев само ще го легитимира и ще отложи предизвестие крах. В един момент, ако Генчев е читава, ще стане същото като с Мери.
  • 5 Фен

    3 0 Отговор
    Смотаняци от НКП или каквото там сте. Аз съм фен, който пътува за всеки мач до София и обратно по 300 км., плащам си за което пътя паркинга билета и т н. За такива авантаджии като вас не ми е ясно каква функция имате в клуба. Моля ограмотете нас незнаещите! У моля плакатите Сираков вън ги слагайте на вашите седалки, а не там където си плащам от моите пари. По повод Мъри шапки долу, но вечни хора няма има вечни интереси. Мъри и Вие не сте нито началото нито пък края на Великия отбор. МОЛЯ Ви престанете да се изхождате на стадиона!!!