14 Август, 2024 11:30 917 2

Бивш адвокат на ЦСКА: Има издадено разрешение за строеж от ноември 2023 г.

  • цска-
  • станислав трендафилов-
  • футбол-
  • стадион българска армия

Към това разрешение е взето предварително изпълнение, което е влязло в сила

Бивш адвокат на ЦСКА: Има издадено разрешение за строеж от ноември 2023 г. - 1


Бившият адвокат на ЦСКА Станислав Трендафилов обяви, че има разрешение за строеж на стадион "Българска армия" от ноември месец миналата година. Юристът разкри, че има и предварително изпълнение, което е влязло в сила, след като не е било обжалвано. Както е известно, към днешна дата няма информация какво се случва със строежа на дома на армейците.

"Има издадено разрешение за строеж от ноември 2023 г. Към това разрешение е взето предварително изпълнение, което е влязло в сила. Това означава, че актът подлежи на изпълнение веднага. Тоест, реално има разрешение, по което може да се процедира във всеки един момент. Този акт се казва „допускане на предварително изпълнение", сподели Станислав Трендафилов пред "Мач Телеграф".

"Има разрешение и към него има предварително изпълнение. То не е обжалвано и е влязло в сила. Това означава, че няма абсолютно никакви пречки. Важен е този въпрос за цялата червена общност. Това е моята информация, която е до април месец. След това се оттеглих аз и моите колеги. Всичко, което сме казали, сме го направили", каза още адвокатът, който действаше около строежа на новия стадион, докато шеф на ЦСКА беше Гриша Ганчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорба каша

    5 2 Отговор
    Много хубав стадион, на картинка. Новият "Уембли" беше завършен за около две-три години, стадион "Варна" (Юрий Гагарин) се ремонтира вече повече от 20 години и още не е готов.
  • 2 Тарторите на агитката

    6 0 Отговор
    Да ни информират какво се случва! Стоичков като смел и честен човек да излезе и да каже истината!!!