15 Август, 2024 11:00 673 0

Ман Юнайтед не се отказва - отново напира за Де Йонг

  • барселона-
  • френки де йонг-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Не е тайна, че този футболист е любимец на мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг

 Ман Юнайтед не се отказва - отново напира за Де Йонг - 1

Манчестър Юнайтед е направил нов опит да привлече в редиците си халфа на Барселона Френки де Йонг. Не е тайна, че този футболист е любимец на мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг, който иска да го има в състава си. Затова и шефовете се опитват да удовлетворят това му искане.

Според информация на "Мирър", англичаните дори вече са отправили предложение към каталунците на стойност 42,7 млн. паунда, което обаче е било отхвърлено. От "Олд Трафорд" обаче не са се отказали и ще подготвят нова оферта, която ще бъде представена в следващите дни.

Не е тайна, че в момента един от приоритетите на Юнайтед е подсилване в халфовата линия и Де Йонг е на едно от челните места на желаните играчи. "Червените дяволи" опитаха да го вземат и миналото лято, но тогава удариха на камък. Сега обаче шансът за сделка е доста по-голям.

В Барселона са все по-склонни да се разделят с 27-годишния нидерландец при достатъчно добра оферта. Едната причина за това е, че заплатата на играча е доста висока и "изяжда" голяма част от бюджета на клуба. Другата е, че новият треньор Ханзи Флик не смята Де Йонг като незаменим играч в своята схема и е готов да го остави да си тръгне.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА