25 Август, 2024 15:10 830 0

Левски опроверга фалшива новина за скандал на тренировка

  • левски-
  • футбол-
  • живко миланов-
  • джавад ел джемили-
  • тренировка

Не се доверявайте на подобни "новини", написаха от Левски

Левски опроверга фалшива новина за скандал на тренировка - 1
Снимка: БГНЕС

От ПФК “Левски” пуснаха в социалните мрежи и клубния сайт декларация, която опровергава новина, разпространена от родна медия за скандал по време на тренировка на тима.

Според информацията, помощник-треньора на “сините” Живко Миланов и Джавад Ел Джемили са се скарали сериозно по време на занимание.

Ето какво написаха от столичния клуб: “Левскари, Информацията за скандал по време на тренировка между помощник-треньора на „Левски“ Живко Миланов и футболиста Джавад Ел Джемили, която бе публикувана в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“ и разпространена от много интернет медии, категорично не отговаря на истината. Призоваваме Ви да не се доверявате на подобни неистини и „новини“, чиято цел е да се развали атмосферата в отбора в момент, в който любимия ни тим е на първо място в класирането и се ползва с безрезервната подкрепа на цялата синя общност.”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА