26 Август, 2024 08:59 3 381 3

В ЦСКА имат вариант за треньор за мача с Ботев Пловдив

  • цска-
  • футбол-
  • томислав стипич-
  • александър томаш-
  • владимир манчев

Вече излязоха информации за стартиралите преговори с Александър Томаш, който прави чудеса от началото на сезона със Спартак (Варна)

В ЦСКА имат вариант за треньор за мача с Ботев Пловдив - 1

Кой ще замени Томислав Стипич начело на ЦСКА? Този въпрос най-много вълнува привържениците на "армейците" след поредните трусове в любимия им клуб.

Вече излязоха информации за стартиралите преговори с Александър Томаш, който прави чудеса от началото на сезона със Спартак (Варна). Босът на "соколите" Павлин Николов обаче за момента не пуска 45-годишния наставник. Тежките преговори продължават, като "армейците" се надяват на благоприятна и по-скорошна развръзка.

Може обаче да се стигне до вариант с временен наставник на ЦСКА за предстоящия мач с Ботев (Пловдив) - в петък от 21:30 часа в "Надежда", пише БЛИЦ. В ролята на такъв може да влезе Владимир Манчев, който е начело на дублиращия отбор на "червените".

Бившият нападател е готов да седне временно на горещия стол, от който Стипич беше изритан, докато нещата с Томаш и Спартак бъдат уредени.

Очакванията са Манчев да изведе "червените" за първата им тренировка за новата седмица днес.

В същото време в ЦСКА обсъждат и Христо Янев като вариант за заместник на хърватина. Специалистът, който изведе "червените" до триумфа в Купата на България през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 7 Отговор
    Те не са армейци, те станаха ТИРЕЙЦИ, Литекс- Етрополе не е цска, цска ФАЛИРА.
  • 2 Лост

    1 2 Отговор
    Манчев е в пъти по-зле от Стипич.
  • 3 Каршияка

    4 1 Отговор
    Добре де, колко пъти трябва да си удрят главата в стената "президентите" и колко пари да пръснат, докато им дойде акъла. За чий шнур са им треньори от чужбина? със заплати като на Гуардиола... за футболистите иди-дойди, макар че ваши същото. През последните пет години най-стабилните и успешни отбори са с треньори българи - Илиян Илиев, Томаш, Николай Киров като треньори а отборите - Спарта Варна, Черно море, 1948, Локо Пловдив и Арда даже