26 Август, 2024 10:30 1 402 1

Нова треньорска смяна в родния футбол

  • георги чиликов-
  • дунав русе-
  • футбол-
  • втора лига

Вчера Чиликов е бил в Русе и е изгледал на домакинството с Миньор (Перник)

Нова треньорска смяна в родния футбол - 1

Георги Чиликов почти сигурно застава начело на Дунав (Русе). Навършилият 46 години на 23 август специалист е поканен от ръководството на клуба от Втора лига да заеме поста на старши треньор, който се оказа вакантен след раздялата с Мартин Ковачев.

Вчера Чиликов е бил в Русе и е изгледал на домакинството с Миньор (Перник), съобщава БЛИЦ. Дунав спечели с 1:0 с попадение на Джонатан Н`Сонде в 33-ата минута. Френският нападател беше под крилото на Чиликов в Спортист (Своге). Именно начело на "шоколадите" бургазлията работи за последно. Раздялата на Чиликов със Спортист дойде в края на март. Преди това бургазлията беше асистент на Димитър Димитров-Херо в Спартак (Варна).

Дунав е на шестото място във Втора лига с 10 точки от първите 6 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    1 0 Отговор
    Тука има някаква грешка !!! Системна !!! В родния футбол не са за смяна треньорите , а целият " роден футбол " !!!