27 Август, 2024 20:00 961 0

Алехандро Грималдо се подигра с EA Sports

  • алехандро грималдо-
  • ea sports-
  • футбол

Испанският национал, който бе и ключова част в успеха на Байер (Леверкузен), изрази своето разочарование от решението на EA Sports да му свалят оценката за скорост с цели 13 точки

Алехандро Грималдо се подигра с EA Sports - 1

Алехандро Грималдо иронизира EA Sports за ниска оценка на скоростта. Испанският национал, който бе и ключова част в успеха на Байер (Леверкузен), изрази своето разочарование от решението на EA Sports да му свалят оценката за скорост с цели 13 точки.

Крайният бранител, който получава подобрение на общия си рейтинг от 84 на 86, е с нова скорост от едва 74 въпреки впечатляващите си 10 гола и 15 асистенции в Бундеслигата през миналия сезон с фурора на кампанията.

Грималдо се подигра на компанията, разработваща EA FC, публикувайки иронична снимка на костенурка с надпис:

"Благодаря, EA Sports"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА