28 Август, 2024 10:45 703 5

Прокоба: Последните 7 треньори не са започвали с победа с ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • александър томаш-
  • ботев пловдив

Все пак трябва да се отбележи, че от изброените Стойчо Младенов практически тръгна успешно, защото все пак елиминира Лиепая, макар и след дузпи

Прокоба: Последните 7 треньори не са започвали с победа с ЦСКА  - 1

ЦСКА ще посрещне Ботев Пловдив с нов треньор, макар все още да не е напълно ясно кой е. Той със сигурност ще има трудна задача, защото дори близката история показва, че на новите наставници на “червените” не им върви в дебютната среща.

Последните седем треньори на ЦСКА не са започвали с победа - трябва да се върнем назад чак до Бруно Акрапович за успешен дебют, но той пък трябваше да се справи с аматьорския Ботев Ихтиман и спечели с 5:0.

Любослав Пенев започна с равенство 1:1 с Лудогорец за Купата на България на 7 април 2021 г. После Стойчо Младенов направи 0:0 с Лиепая в Лигата на конференциите, а Алън Пардю постигна същия резултат срещу Левски в първенството.

Саша Илич започна с 0:0 срещу Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите, а Нестор Ел Маестро беше разгромен с 0:4 от Сепси в същия турнир. Стамен Белчев загуби от Ботев Пловдив в дебюта си за Купата на България с 0:1, а Томислав Стипич със същия резултат отстъпи на Лудогорец в efbet Лига.

Все пак трябва да се отбележи, че от изброените Стойчо Младенов практически тръгна успешно, защото все пак елиминира Лиепая, макар и след дузпи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    2 6 Отговор
    Тройчо ги прокле Литекса е извода. Както Кокала Левски
  • 2 Град Козлодуй

    4 5 Отговор
    Успех ЦСКА

    Коментиран от #5

  • 3 Град Козлодуй

    2 2 Отговор
    в България Имахме някога Истински Футбол сега Футболът ни е корупция и черно Тото и повечето Фенове са хулигани
  • 4 лекуващ лекар

    2 3 Отговор
    На ЦСКА им трябва не треньор, а ПАТОЛОГ !!!
  • 5 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Град Козлодуй":

    Ти от кое цска си?