29 Август, 2024 20:00 1 817 8

Григор Димитров изригна: Омръзна ми да ме наричат ветеран

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Именно по тази тема говори родният спортист след успеха си над Ринки Хиджиката на US Open

Григор Димитров изригна: Омръзна ми да ме наричат ветеран - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е най-възрастният представител в Топ 10 на световната ранглиста след Новак Джокович и е пример за спортно дълголетие и постоянство. Именно по тази тема говори родният спортист след успеха си над Ринки Хиджиката на US Open.

"Омръзна ми да ме наричат ветеран. Отнасяйте се с мен, като с млад тенисист на 33. Знам, че съм по-близо до края на кариерата си, отколкото до началото, но няколко други играчи от моето поколение като Диего Шварцман и Доминик Тийм ми казаха: "Продължавай напред, човече!".

Никой не може да те спаси от това, ако не си настоятелен. Всичко това идва от теб самия и мисля, че успях да го постигна. Разбира се, целият ми екип и всички, които са близо до мен, ми помагат в този аспект, но в крайна сметка аз съм този, който взима тези решения. Стандартите ми са високи, след като отдавна поставих летвата високо, така че искам да продължа докато съм способен да го правя. Някои играчи например печелят 20 турнира от Големия шлем, а аз все още искам да спечеля един.

Все пак това е върховата цел за всеки тенисист. Бил съм много близо в доста случаи и все не успявах да се възползвам от този шанс. Може да се каже, че има доста място за мен да се подобря в тези най-важни моменти и защо дори да не стигна още по-далеч, отколкото в миналото", каза Димитров, цитиран от Tennis.com.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🍊🍋🇧🇬

    12 1 Отговор
    Ее, Гришо с тия гаджета може и без шлем, айде, знаем кои неща са по важни, а че си Ветеран, мда, ветеран си и още как?
  • 2 Гост

    11 6 Отговор
    Чакаме да те наречем шампион номнада ли ще стане някога . А може това да е намек ,че е време да спираш да се правиш на тенисист.
  • 3 Пламен

    5 4 Отговор
    Гюнаидън, дръж да не опуснеш Туркинята. Тенисът е на по долно ниво.
  • 4 Хасково

    10 4 Отговор
    Тука ще те наричаме специалист по кауни щом спреш да играеш . Има място във фермата за пъпеши за пазач.
  • 5 Амиии

    3 1 Отговор
    Не само ,,ветеран" те наричат,ами и ,,АСКОВСКИ КАУНЬ"...
  • 6 Амиии

    3 2 Отговор
    Не само ,,ветеран" те наричат,ами и ,,АСКОВСКИ КАУНЬ"...
  • 7 🏴‍☠️👽👽👽👽🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Ветеран във свалките на готини мацки може , в това го бива най много. Чака ме кога ще стане шампион в някой турнир или поне второ място . Поне една купа може и от не толкова престижен турнир по тенис .Може в Хасково да организират турнир златен КАУН в негова чест и да спечели най сетне и той турнир .
  • 8 123

    2 0 Отговор
    Стига рева ве