31 Август, 2024 11:33 947 4

Наш национал с нов отбор в Италия

  • тернана-
  • димо кръстев-
  • футбол-
  • италия

Кръстев през миналия сезон игра като преотстъпен последователно в Катандзаро и във Фиралпизало

Наш национал с нов отбор в Италия - 1

Италианският третодивизионен футболен клуб Тернана привлeче под наем българския защитник Димо Кръстев. 21-годишният Кръстев, който може да играе и като дефанзивен халф, е собственост на елитния Фиорентина, с който е обвързан с договор за още три сезона.

Българинът, който има три мача за мъжкия национален отбор на "трикольорите", беше привлечен в Академията на флорентинци от школата на Нефтохимик Бургас през март 2019 година. С младежките формации на "виолетовите" той спечели три купи на Италия и две Суперкупи на страната при подрастващите.

Кръстев през миналия сезон игра като преотстъпен последователно в Катандзаро и във Фиралпизало, но не успя да се утвърди и записа само по три мача за двата клуба. Той се надява да получи повече възможности за изява в Тернана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    2 2 Отговор
    Браво чак в трета дивизия много е добър
  • 2 Говедарци

    1 1 Отговор
    Да бяхте написали"сензационен трансфер" на наш национал.До къде ни е стигнало нивото на футбола и журналистиката.Не е Фиралпизало,а Фералпи сало...ужассс и отборите не ги знаете как се казват,а пишете
  • 3 Добре е

    1 0 Отговор
    Все пак имаме един играч който ще е трениран да тича 90 минути.
  • 4 Госта..

    0 0 Отговор
    Погледнете Абания и Косово-къде играят националите им и сравнете с нашите. Падение .