3 Септември, 2024 10:30 625 0

Рома прати бивш английски национал в Саудитска Арабия и привлече испански защитник

  • марио ермосо-
  • крис смолинг-
  • футбол-
  • рома-
  • серия а

"Вълците" спечелиха битката за подписа на Марио Ермосо с клубове от Саудитска Арабия, Галатасарай и Бешикташ

Рома прати бивш английски национал в Саудитска Арабия и привлече испански защитник - 1

Рома официално обяви привличането на Марио Ермосо и раздяла със защитника Крис Смолинг. Испанският защитник подписа договор за три години с "вълците".

29-годишният футболист пристига като свободен агент на "Олимпико". За последно той беше част от Атлетико Мадрид, но договора му изтече и не беше подновен. В Рома Ермосо ще играе с №22.

"Вълците" спечелиха битката за подписа на Марио Ермосо с клубове от Саудитска Арабия, Галатасарай и Бешикташ.

В същото време 34-годишният Крис Смолинг ще продължи кариерата си в саудитския Ал Файха.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед пристигна на „Олимпико“ през 2019-а година, като записа 155 мача, вкара 10 гола и помогна на клуба да спечели Лигата на конференциите през 2022-а година.

„Рома може да потвърди, че Крис Смолинг се присъедини към Ал-Файха с постоянен договор“, гласи официалното съобщение на клуба.

„Английският защитник, който се присъедини към „джалоросите“ през лятото на 2019 г., изигра 155 мача и вкара десет гола. През сезон 2021-22 той помогна на отбора да спечели титлата в Лигата на конференциите.

Клубът желае всичко най-добро на Крис в бъдеще!“, допълниха от Рома.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА