4 Септември, 2024 13:55 741 0

Състоянието на Лерой Сане се подобрява

  • лерой сане-
  • байерн мюнхен-
  • завръщане-
  • терена

Крилото на Байерн Мюнхен вярва, че е на добър път за завръщане на терена

Състоянието на Лерой Сане се подобрява - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Крилото на Байерн Мюнхен Лерой Сане вярва, че е на добър път за завръщане на терена, след като се бореше с контузия на слабините през миналия сезон и се наложи да се оперира след участието си на Евро 2024, предаде ДПА , цитирана от БТА.

"Чувствам се добре, значи всичко върви по план. Успях да участвам в тренировка на отбора, нямах проблеми и се надявам, че нещата ще продължат така", каза Сане пред клубния сайт на баварците. Той все пак не иска да ускорява излишно завръщането си.

"Разбрахме се, че ще си дам време, докато всичко е перфектно. На добър път сме", добави играчът.

Сане вече работи с новия треньор Венсан Компани, който замени Томас Тухел през лятото. Но двамата се познават, защото са играли заедно в Манчестър Сити.

"Бях много щастлив да се срещнем отново. Той е страхотен човек. Виждам колко добре води тренировъчния процес. Компани има голяма харизма", смята Сане.

Следващият шампионатен мач на Байерн след международната пауза ще бъде срещу новака Холщайн Кил на 14 септември.

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА