6 Септември, 2024 13:00 2 070 1

Александър Томаш засилил стандартите и дисциплината в ЦСКА

  • александър томаш-
  • футбол-
  • цска

Той е установил значително по-високи стандарти в сравнение с предишния треньор Томислав Стипич

 Александър Томаш засилил стандартите и дисциплината в ЦСКА - 1

Александър Томаш внесе значителни подобрения в организацията и дисциплината в тренировъчния процес в ЦСКА. Той е установил значително по-високи стандарти в сравнение с предишния треньор Томислав Стипич. Това си е проличало от тренировките на тима в Банско, където отборът е на лагер в планината по време на международната пауза и новият треньор на „червените“ иска бързо да представи на играчите своите методи и идеи.

Стипич по никакъв начин не показа, че знае как да изкара тима от тежката ситуация в началото на сезона, а не показа доблест и да хвърли кърпата по-рано, за да спести ядовете на феновете. Сега Александър Томаш трябва да излиза от ситуация с 5 загуби в първите 6 мача от първенството.

Той обаче има доста по-голяма власт от предшественика си, което се доказа и от силните трансфери, които получи само в рамките на няколко дни. Както е известно, след идването на Томаш ЦСКА привлече левия бек Мика Пинто, халфовете Джеймс Eтo’o и Илиан Илиев-младши, крилото Зюмюр Бютучи и нападателя Аарон Исека. Чака се подпис и с централния защитник Лиъм Купър.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорба, каша и банани

    7 18 Отговор
    Да ги прати да поработят малко на обекта, като общаци. Новият стадион няма да се построи сам.