8 Септември, 2024 10:30 621 1

Нагелсман: Искам да имаме инстинкта на убиец, Мусиала и Виртц са способни да спечелят „Златната топка“

  • германия-
  • юлиан нагелсман-
  • кай хавертц-
  • джамал мусиала-
  • флориан виртц-
  • футбол-
  • лига на конференциите

Химията в тима е налице, но ще се подобрява още

Нагелсман: Искам да имаме инстинкта на убиец, Мусиала и Виртц са способни да спечелят „Златната топка“ - 1

Селекционерът на Германия - Юлиан Нагелсман, нямаше как да не бъде доволен от представянето на тима и победата над Унгария с 5:0 в първия мач от Лигата на нациите. Той обърна специално внимание на младите звезди Кай Хавертц, Джамал Мусиала и Флориан Виртц.

„В първите 5-10 минути сбъркахме няколко паса, но след това изцяло доминирахме и създадохме много положения. Трябваше да вкараме повече голове до почивката. Искам да имаме инстинкта на убиец и по-лесно да затваряме мачовете си. Химията в тима е налице, но ще се подобрява още“, заяви Нагелсман.

„Кай Хавертц направи голяма крачка в развитието си през последните две години. Той има потенциала да е футболист от световна класа на повече от една позиции. Кай тича много и е станал по-хитър. Понякога му липсва късмет при завършването на атаките. Той е интелигентен и се надявам да продължи да вярва в себе си. Да е вицекапитан на отбора ще му се отрази добре“, отбеляза треньорът.

„Джамал Мусиала постоянно се развива. Той вече е изключително опасен в наказателното поле. Преди Европейското първенство имаше критики по негов адрес в това отношение, но той демонстрира израстването си, а днес беше феноменален. Мусиала и Флориан Виртц са способни да спечелят „Златната топка“, каза още Нагелсман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    0 0 Отговор
    Много си е повярвал,ще ги хванат Испания или Италия и пак ще овеси нос