9 Септември, 2024 15:30 1 122 2

Зинедин Зидан обясни защо не би започнал работа в Манчестър Юнайтед

  • зинедин зидан-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • език-
  • английски език

Разбирам английски език, но не го владея свободно

Зинедин Зидан обясни защо не би започнал работа в Манчестър Юнайтед - 1

Френската футболна легенда Зинедин Зидан обясни, че не би започнал работа в Манчестър Юнайтед заради езиковата бариера. На няколко пъти в последните години името му бе свързвано с "червените дяволи", но ръководството на 20-кратните шампиони на Англия така и не успя да го убеди да започне работа на Острова. Причината е прозаична и макар и да не изглежда непреодолима, за Зидан е повече от важна.

"Дали бих искал да отида в Манчестър Юнайтед? Разбирам английски език, но не го владея свободно. Знам, че има треньори, които отиват в нови клубове без да владеят съответния език, но аз работя различно. В глобален контекст победата се състои от много подробности. И знам какво е необходимо, за да печелиш", заяви пред "Екип" Зидан, който не работи от 2021 година, когато напусна кралския клуб за втори път.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    9 2 Отговор
    Деликатен човек е г-н Зидан. Истината е, че просто не му се занимава с дървари.
  • 2 Иван

    6 2 Отговор
    Не той просто обича да отиде в отбор който е завършен и от там нататък само да печели титли като Мадрид например с най добрите играчи и от там нататък едно голямо нищо не езика просто не става