9 Септември, 2024 20:30 1 307 2

ЦСКА представи специалист със сериозен опит

  • виктор игнатов-
  • футбол-
  • цска-
  • пресаташе

От 2018 до 2023 г. е работил като пресаташе на националните гарнитури в Българския футболен съюз, а последната длъжност, която е заемал, е мениджър Връзки с обществеността на “Български спортен тотализатор”

 ЦСКА представи специалист със сериозен опит - 1

ЦСКА представи новото си пресаташе - Виктор Игнатов, който има доста сериозен опит в сферата.

Игнатов е роден през 1978 г. в София, завършва Испанската гимназия и УНСС. Стартира кариерата си като спортен журналист през 1996 г. във в-к “Меридиан Мач”. Бил е част от редакционните екипи на в-к “Стадион”, в-к “Топспорт”, “Тема Спорт”, където е заместник-главен редактор и в-к “Преса”, където завежда спортния отдел.

Бил е кореспондент и е отразявал на живо Европейското първенство през 2012 г. и Световното първенство в Бразилия през 2014 г.

От 2018 до 2023 г. е работил като пресаташе на националните гарнитури в Българския футболен съюз, а последната длъжност, която е заемал, е мениджър Връзки с обществеността на “Български спортен тотализатор”.

 ЦСКА представи специалист със сериозен опит


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    4 2 Отговор
    Имам голям кошмар, не мога дори да спя.
    Натрупах много страх с годините от ЦСКА.
    Събуждам се нощем и гледам , дали не е излязла някоя статия за ЦСКА и много страдам ако пише нещо положително , затова бързам да напиша моето стихотворени

    Коментиран от #2

  • 2 1914

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Шизофен 1914":

    Шизоловеч,развесели ме-БЛАГОДАРЯ