10 Септември, 2024 08:30 1 390 1

Чилийски футболисти с прецедент в световния футбол

  • уачипато-
  • футбол-
  • отбор-
  • прецедент

Куриозната ситуация се случи в неделя

Чилийски футболисти с прецедент в световния футбол - 1

Чилийският клуб Уачипато намери място във футболния фолклор, след като изигра два официални мача в два различни турнира с едва половин час помежду им.

Куриозната ситуация се случи в неделя. На своя стадион в Талкауано Уачипато прие тима на О'Хигинс в среща от 23-тия кръг на местния шампионат и спечели с 1:0 с гол на Браян Палмесано още в първата минута.

Мачът приключи малко преди 14:00 часа местно време и след кратка пауза в 14:30 часа Уачипато излезе за втория си двубой за деня - срещу нискоразредния Империал Унидо в реванш от 1/16-финалите за Купата на Чили. Срещата приключи при 0:0, което бе достатъчно на домакините, за да се класират за следващия етап с общ резултат 2:1.

Изиграването на двата мача в рамките на ден се наложи заради сгъстения календар на тима на Уачипато, който доскоро участваше и в турнира за Копа Судамерикана.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣

    3 0 Отговор
    А НАШИТЕ "ЗВЕЗДИ" ОТЛАГАТ ВЕДНАГА МАЧОВЕТЕ СИ