10 Септември, 2024 16:43 642 0

Светислав Пешич няма да води повече националния отбор по баскетбол на Сърбия

  • светислав пешич-
  • треньор-
  • националния отбор-
  • баскетбол-
  • сърбия-
  • ръководство

Специалистът потвърди решението си в интервю

Светислав Пешич няма да води повече националния отбор по баскетбол на Сърбия - 1
Снимка: shutterstock.com

Светислав Пешич потвърди в интервю за сръбския Politika, че вече не е треньор на националния отбор по баскетбол на страната и че новото ръководство, което ще бъде избрано в Баскетболната асоциация на Сърбия, ще трябва да търси нов треньор.

"Президентът на КССС Предраг Данилович подаде оставка. Доколкото разбрах, той го направи, за да може новото ръководство на федерацията да формира нов треньорски щаб и цели в началото на новия олимпийски цикъл.

Що се отнася до мен лично, още преди Париж обявих, че някой друг трябва да продължи започнатото от мен. Понеже виждам, че някои не ме чуха добре, сега им казвам, че отговорните, тези, които ще ръководят КСС занапред, трябва да знаят, че освен всичко друго трябва да си търсят и нов треньор.

Разбира се, винаги ще бъда на разположение на сръбския баскетбол, но ще се насоча към други цели и проекти, за които нямах време, защото бях в услуга на сръбския национален отбор 24 часа в денонощието" каза треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА