17 Септември, 2024 12:00 3 492 3

От Левски: За Ел Джемили прошка няма

  • джавад ел джемили-
  • левски-
  • футбол

"Направихме достатъчно", категорични са "сините"

От Левски: За Ел Джемили прошка няма - 1

Драма няма, а нормално треньорско решение, категорични са отговорните фактори на „Герена“ по повод решението на Станислав Генчев да остави Джавад Ел Джемили извън групата за мача с ЦСКА 1948. "Сините" са категорични, че този път прошка за него няма да има и ще гледа мачовете отстрани, докато не си изчисти главата. Няма да има нова среща между него, треньори и шефове, на която различните страни да изгладят отношението си, твърди днес в. "Мач Телеграф".

"Направихме достатъчно", категорични са "сините". Сега зависи от Джавад дали ще иска отново да се завърне в стартовите 11, където всички искат да го видят или ще се затрие.

След победата на ЦСКА 1948 Станислав Генчев заяви, че Джемили не е бил готов за мача.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    4 4 Отговор
    Под "изчистване на главата" Раев и сие разбират вероятно този да им подпише новия договор, който са му предложили. Само, че той е в правото си да не иска и да си тръгне в края на сезона като свободен агент. Пълна глупост е да държиш основен играч в офиса да гледа видео, без да играе, след като заплатата му тече, но така ги разбират нещата у нас..

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рамбо":

    По добре да се дава шанс на друг , защото този другия сезон няма да го има.
  • 3 Булдог

    2 1 Отговор
    Ел джемини срещу ел джамили!