19 Септември, 2024 06:07 2 541 8

Убийствена красавица заби защитник

  • хофенхайм-
  • кевин акпогума-
  • нима бенати-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси

32-годишната брюнетка е сред най-търсените модни фотографи

 Убийствена красавица заби защитник - 1

Убийствена красавица заби защитника на Хофенхайм Кевин Акпогума. Нима Бенати обаче не само е хубава, но е и много успешна.

32-годишната брюнетка е сред най-търсените модни фотографи, а нейни снимки красят кориците на най-големите списания. Снима също така и за много световни марки.

Италианката прикова погледите на феновете миналата събота, когато изгря на домакинския мач срещу Байер (Леверкузен) в Бундеслигата. Компания ѝ правеше русата моделка с 1 милион последователи в Инстаграм Кристина Мусакио. „Доведох най-добрата си приятелка. И ще ви издам: не донесохме късмет“, написа брюнетката.

За никого не остана съмнение, че Нима е на трибуните именно заради Кевин. Госпожица Бенати публикува кадър на своя любим, който маха към публиката. Не пропусна да заснеме и покаже непознато малко момче с фланелка с 25 и името Акпогума на гърба. От колко време тя и бранителят са заедно не е ясно, но е факт, че още на 12 февруари е публикувала своя снимка от стадиона на Хофенхайм.

Кевин е твърд титуляр за отбора, в който играе още от 2013-а. Той е с 3 години по-малък от италианката и макар да е роден в Германия от местна майка и баща нигериец, избра да играе за националния отбор на африканската държава.

Нима снима още от 15-годишна. Увлича се по модата, въпреки че произлиза от спортно семейство. „На 16 получих първия си хонорар и оттогава не съм оставяла апарата. Не съм завършила университет, тъй като много рано започнах да правя това, което наистина искам“, сподели хубавицата в чат с феновете си в Инстаграм. Също там тя обясни, че името ѝ е персийско, но тя е „100% италианка“ от Болоня и често се гримира така, че да прилича на моделите, с които работи.

Миналата година Нима трогна сънародниците си с трогателна история – изчезна нейната любима котка Бартоло. Животното така и не бе открито, въпреки че фотографката нае зоополиция и обяви награда от 5000 евро. От Италианската асоциация за защита на животните и околната среда предположиха, че Бартоло е отвлечен заедно с още около 30 котки от региона на Болоня и жертван в сатанински култ.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не виждам

    11 0 Отговор
    убийствена красавица , само една позьорка !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хирургия

    13 0 Отговор
    Тая кака е цунала кошера- подули са се джуките
    И носа на шмиргела
  • 4 Иее

    8 0 Отговор
    Да му народи африканчета.
  • 5 име

    8 0 Отговор
    Тука за някви клонинги става нъпрос, ама не разбрах какво.
  • 6 Хахаха

    8 1 Отговор
    32-годишната брюнетка е сред най-търсените модни фотографи

    Павеле, Павеле
    Тя е модел, един от най-търсените за СНИМАНЕ от модни фотографи.

    Функционалната неграмотност, е потресаваща!

    Коментиран от #8

  • 7 ,,Заби"...?!

    5 0 Отговор
    Ама как...?!
    Със шамари,или с ритници...!
  • 8 Хехехе

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хахаха":

    Гугъл- преводача и копи и пейста-не прощават...!