19 Септември, 2024 07:30 576 0

Лоши новини за Арсенал преди старта на отбора в Шампионската лига

  • мартин йодегор-
  • арсенал-
  • микел артета-
  • футбол-
  • шампионска лига

Последните изследвания показаха, че той има увреждане във връзките на глезена

Лоши новини за Арсенал преди старта на отбора в Шампионската лига - 1

Мениджърът на Арсенал Микел Артета потвърди лошите новини за Мартин Йодегор, чийто последни изследвания са показали по-сериозна травма в глезена, която ще го извади от терените за известно време.

“Последните изследвания показаха, че той има увреждане във връзките на глезена. Това е важно и ще го загубим за известно време. Той е нашият капитан, голям характер и един от най-добрите играчи в нашия отбор. Нашата идентичност е много свързана с неговия начин на игра. Това е голямо изпитание за отбора и за това дали сме способни да покажем различно лице. Букайо Сака успя да тренира днес и да завърши по-голямата част от сесията, така че е на разположение. Рикардо Калафиори също тренира и ще бъде на разположение,” обясни Артета.

Испанецът акцентира върху това, че неговият тим трябва да покаже сериозна последователност и стабилност у дома, но и като гост. Утре Арсенал дава старт на своята кампания в обновената Шампионска лига с гостуване на Аталанта.

“Ако искаме да бъдем на нивото, на което сме, трябва да бъдем стабилни и като домакини, и като гости. Трябва да покажем постоянство. В Европа е също толкова трудно да се печели, колкото и в Премиър лийг. Надяваме се, че можем да сме още по-добри,” завърши Артета.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА