20 Септември, 2024 06:34 1 154 1

Тер Стеген: Това е футболът

  • тер стеген-
  • вратарят-
  • барселона-
  • монако-
  • шампионската лига

Вратарят на Барселона сподели мнението си за мача с Монако

Тер Стеген: Това е футболът - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген сподели мнението си за мача от 1-ия кръг на основната схема на Шампионската лига, в който каталунците загубиха от тима на Монако с 1:2.

“С нашия отбор се случи нещо, което не трябваше да се случва. Това е футболът. Поражението боли, защото дори с десет футболисти приехме предизвикателството и се опитахме да спечелим точки. Беше ясно, че Монако ще започне да внася напрежение у нас. Искахме да съберем сили и до известна степен се получи, но те ни вкараха втори гол, без да демонстрират много добра игра”, каза Тер Стеген.

Това бе първа загуба в официален мач за Барселона от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Да ти кажа ли какво не е футбола, смешкинк. Не е концерт на ТОТО Котуньо. За всички е ясно, че за букитата бе тоя мач