21 Септември, 2024 21:11 528 1

Десподов игра 90 минути за ПАОК и спечели дузпа

  • паок-
  • десподов-
  • кирил десподов-
  • гърция-
  • волос

С победата ПАОК събра 13 точки и води с три пред АЕК (Атина) и Олимпиакос

Десподов игра 90 минути за ПАОК и спечели дузпа - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов игра пълни 90 минути при успеха на ПАОК (Солун) с 4:1 над НФК Волос като гост в петия кръг на първенството на Гърция и имаше няколко много силни изяви, предаде БТА.

С победата ПАОК събра 13 точки и води с 3 пред АЕК (Атина) и Олимпиакос, които все още не са изиграли срещите си от кръга. Щефан Шваб откри резултата за ПАОК от дузпа в 24-ата минута, която беше спечелена от Десподов. След това Томас Мург, Тайсон и комично попадение на руснака Фьодор Чалов през втората част оформиха успеха на гостите.

Домакините от Волос останаха с 10 души в 34-ата минута, когато аржентинският защитник Франко Ферари беше отстранен с два жълти картона. Първият картон на нисичкия бранител пък изработи Десподов при дузпата 11 минути по-рано.

Но срещата започна с дузпа за домакините от Волос, която обаче вратарят Доминик Котарски спаси при изстрела на Омри Алтман. В 23-ата минута Петрос Цагаракис отсъди наказателен удар и за ПАОК, след като Десподов влезе около 10-ия метър, останал сам срещу вратаря. Точно преди да обработи топката и да стреля, той беше повален от Ферари.

В 68-ата минута Десподов сам вкара топката във вратата на Волос, но съдията видя фаул в атака и отмени гола му. Иначе до края на мача той застана на върха на атаката и участва в комбинацията на Тайсон, който малко по-рано беше се разписал за 3:1. Руснакът Фьодор Чалов пък вкара крайно странно, след като в 89-ата минута вратарят на домакините пробва да изрита напред топката от ръка. Но уцели темето на Чалов, който не разбра, че от рикошета топката е влязла във вратата и съдията присъди гол.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    1 0 Отговор
    За какво теме говорите при четвъртия гол бе, неумници?
    Руснакът протегна крак и топката рикушира от него.
    В тубата ги има головете...