1 Октомври, 2024 08:21 333 0

Симоне Индзаги: Ключовият елемент в играта ни е да сме съсредоточени

  • симоне индзаги-
  • треньорът-
  • интер-
  • играта-
  • шампионската лига

Треньорът на Интер очаква труден сблъсък с Цървена звезда

Симоне Индзаги: Ключовият елемент в играта ни е да сме съсредоточени - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Треньорът на Интер Симоне Индзаги очаква труден сблъсък с Цървена звезда от Шампионската лига. Италианският тим започна участието си в надпреварата с 0:0 срещу носителя на трофея Манчестър Сити като гост.

„Липсва ни постоянството от миналия сезон, заради което трябва да тренираме. Всеки съперник се опитва да се подобри, както правим и ние. Срещу Звезда сега ни очаква сложен мач, защото съперникът има отлични футболисти и добър треньор.

Ключовият елемент в играта ни е да сме съсредоточени. Имаме си нашите принципи, но има моменти, в които е нужно тимът да бъде по-сплотен. Трябва да сме постоянни и да допускаме възможно най-малко голове. При стария формат на Шампионската лига още след втория кръг в групите можеше да направиш прогноза кой ще продължи напред. Сега вече е по-вълнуващо, но и по-трудно. Ние винаги с лекота излизахме от групата, а сега сметките ще са по-сложни“, заяви Симоне Индзаги, цитиран от БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА