1 Октомври, 2024 15:59 702 5

Арда Гюлер се сопна на Анчелоти

  • арда гюлер-
  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • футбол

Плеймейкърът остана крайно разочарован от факта, че не се появи в игра в дербито с Атлетико Мадрид през уикенда, завършило при резултат 1:1

Арда Гюлер се сопна на Анчелоти - 1

Турският национал Арда Гюлер заплаши, че ще напусне Реал Мадрид, ако не започне да играе по-редовно в мачовете на „кралския” клуб. Плеймейкърът остана крайно разочарован от факта, че не се появи в игра в дербито с Атлетико Мадрид през уикенда, завършило при резултат 1:1.

Веднага след мача Гюлер е поискал среща с наставника на тима Карло Анчелоти. Според медиите в Испания, италианският специалист е останал крайно изненадан от действията на младия играч и реакцията му.

Твърди се, че Гюлер е обявил пред опитния Анчелоти, че в края на сезона ще поиска да напусне „Сантяго Бернабеу”, ако специалистът не започне да му гласува повече доверие.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Там е проблема

    4 2 Отговор
    Всички от вярата се мислят за повече от друго вярващите. И искат всички да им се подчиняват. Дано поне като Месут поне да има гордостта и да си тръгне без неустойка. Животът е пред него, един ден може и да го докараме в Арда Кърджали да порита като остарее.
  • 2 Последния Софиянец

    1 5 Отговор
    Голямо самочувствие има чаавето. Ако дойде в Лудогорец и там ще търка пейката. При наличието на Чочев и Тошко Неделев е невъзможно да играеш, а и те самите са резерви. Смятай

    Коментиран от #3

  • 3 Буха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Чочев и Неделев не ги ли искаха Ман Юнайтед?
  • 4 УБАВО МОМЧЕ

    2 1 Отговор
    АМА ТУРЧЕ. АКЪЛА МУ ПИЛЕШКИ.
  • 5 Ориенталците дори да са добри в краката

    1 0 Отговор
    имат проблем с манталитета който много им пречи.