7 Октомври, 2024 16:30 353 0

Дибала отпадна от състава на Аржентина

  • пауло дибала-
  • аржентина-
  • футбол

Нападателят на Рома беше повикан за втори пореден път от селекционера на аржентинците Лионел Скалони

 Дибала отпадна от състава на Аржентина  - 1

Пауло Дибала отпадна от състава на Аржентина за предстоящите световни квалификации.

Нападателят на Рома беше повикан за втори пореден път от селекционера на аржентинците Лионел Скалони, но поредна контузия ще му попречи да бъде част от състава за срещите с Венецуела и Боливия.

От аржентинската федерация потвърдиха, че Дибала ще остане в Италия и ще започне възстановяването си от мускулна травма, получена в последната тренировка преди мача на Рома срещу Монца снощи, завършил 1:1.

Степента на контузията на Дибала все още не е известна, но играчът се надява да може да се завърне за мача срещу Интер след паузата за националните отбори на 20 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА