15 Октомври, 2024 11:14 298 0

Гришо стартира в четвъртък участието си на АТР 250 турнира в Стокхолм

  • григор димитров-
  • стокхолм-
  • тенис

Състезанието е в зала. Нашият тенисист започва от втория кръг

Гришо стартира в четвъртък участието си на АТР 250 турнира в Стокхолм - 1
Снимка: YouTube

Григор Димитров ще стартира участието си на АТР 250 турнира в Стокхолм в зала в четвъртък, последният възможен ден за мачовете от втори кръг, предаде БНР.

Най-успешният български тенисист е поставен под №3 и почива на старта.. Във втори кръг той ще играе с победителя от двубоя между Контан Алис (Франция) и Сумит Нагал (Индия). Техният двубой е една от трите срещи от първи кръг, които ще се изиграят в сряда.

Това означава, че Димитров би играл във всеки един ден до края на седмицата, ако продължава напред на турнира в шведската столица.

В Стокхолм е един от любимите турнири на Григор, като е и единственият, на който той е достигал до три финала. Точно тук той спечели първата си АТР титла през 2013-а след победа над Давид Ферер в мача за трофея. Григор загуби и финалите през 2014-а и 2017-а съответно от Томаш Бердих и Хуан Мартин дел Потро.

Българинът вече е в Стокхолм, като в понеделник проведе и първа тренировка в зала "Кунглига Тенисхален".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА