25 Октомври, 2024 07:12 848 5

Ивайло Чочев: Съдията ни вадеше картони за всяко нарушение

  • футбол-
  • ивайло чочев-
  • андерлехт-
  • лига европа

След червения картон бяхме по-напрегнати

Ивайло Чочев: Съдията ни вадеше картони за всяко нарушение - 1

След загубата на Лудогорец от Андерлехт, Ивайло Чочев коментира развитието на мача и как червеният картон е променил хода на играта. "До червения картон се държахме добре. Нормално е след това да трябва да играем по-защитно, но малшансът ни лиши от точка накрая," сподели той.

Чочев добави, че след изгонването отборът е станал по-нервен. "След червения картон бяхме по-напрегнати. Съдията даваше картон за всяко нарушение, а ние така и не разбрахме защо."

Въпреки трудностите, Чочев остава оптимист за шансовете на Лудогорец да стигне до плейофите. "Имаме своите шансове да продължим. Малко късмет ни липсваше, но се надяваме, че в следващите мачове съдбата ще бъде на наша страна и ще натрупаме нужните точки."

Футболистът изрази гордост от представянето на отбора срещу силни съперници. "Не се страхуваме от големите отбори. Горди сме от това, което постигаме, и много хора биха искали да са на нашето място. Ще продължим да се подготвяме усилено за следващите мачове."


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    16 2 Отговор
    Свикнали сте в кочината съдиите да ви подпират, ама в Европа простотиите ви не минават
  • 2 Тиквун

    9 1 Отговор
    На тоя се друг му е виновен.
    Преди мача да не са играли на сврака?
  • 3 кУмУнист

    16 0 Отговор
    Е друго е да ти свири Кабаков.
  • 4 Гола вода

    12 0 Отговор
    Лудогорец имаха добър отбор за кратко преди 7-8 години. Сега са трагедия със слаби футболисти .Подпират в българското и за това са първи.
  • 5 Палячовци разградски!

    1 0 Отговор
    Да усетите поне малко какво преживяват останалите клубове в България,като играят срещу вас!