25 Октомври, 2024 07:59 946 5

Треньорът на Лудогорец: Съдията показа различен критерий, но аз съм горд от отбора си

  • лудогорец-
  • игор йовичевич-
  • футбол-
  • лига европа

Андерлехт победи Реал Сосиедад, Ференцварош, а сега и нас

Треньорът на Лудогорец: Съдията показа различен критерий, но аз съм горд от отбора си - 1

Наставникът на Лудогорец – Игор Йовичевич, остана доволен от поведението на отбора си, въпреки загубата с 0:2 от Андерлехт в мач от третия кръг на Лига Европа.

Разградчани играха повече от един час с човек по-малко, след като в 30-ата минута от игра бе отстранен Кайо Видал за удар с лакът в лицето на противник.

„Трудно е да играеш срещу добър отбор. Андерлехт победи Реал Сосиедад, Ференцварош, а сега и нас”, започна Йовичевич.

„Съдията обаче показа различен критерий при отсъжданията си. Мисля, че до 30-ата минута ние контролирахме мача, но червеният картон промени всичко. След това стана много по-трудно за нас да играем равностойно. Опитахме се да стигнем до равенството. Това е футболът и трябва да го приемем, въпреки че резултатът е в наша вреда. Поздравявам Андерлехт, но видях и позитиви в играта на Лудогорец”, каза още той.

„В крайна сметка съдията затова е там, за да реши как да подходи в различните ситуации. Чувствам се малко разстроен от начина на отсъжданията му, затова имаше и реакция от моя страна. Трябва обаче да контролираме емоциите си, както аз, така и футболистите.

Аз съм горд от отбора, това е начинът по който искам да изглежда и да се съревновава с другите отбори. Животът продължава”, завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквун

    5 3 Отговор
    Ако Гацо Бацо от Банкя беше излезнал на терена, щеше да им покаже как се рита топка...
  • 2 Тиквун

    2 3 Отговор
    Ако Гацо Бацо от Банкя беше излезнал на терена, щеше да им покаже отде пикай кокошката...
  • 3 Някой

    11 3 Отговор
    Как няма да е доволен от отбора си? Паднаха само с 2 гола. А можеше като пишман националите ни - поне 5 гола разлика. И за това не ви е виновен съдията.
  • 4 кУмУнист

    5 2 Отговор
    Двойния аршин не беше на мача снощи, а всеки един мач на Делиормана в България. Тия за един мач в Европа получават повече картони от цял сезон в ефбет лига.
  • 5 ВАС

    2 0 Отговор
    От луноходец да си поръчат сателитно наблюдение на мачовете от НАСА, явно ВАР не им достатъчен.