Last news in Fakti

6 Октомври, 2014 08:30 2 326 0

Samsung ще произвежда още процесори за Apple

  • apple-
  • samsung-
  • процесори

В интервю за медиите, един от ръководителите на Samsung Electronics и шеф на подразделението System LSI, Ким Ки Нам, потвърди факта, че въпреки ожесточената конкуренция на пазара между Samsung и Apple, корейците се явяват основен доставчик на "ябълковата компания".  Още по-интересното е, че сътрудничеството между двете фирми ще продължи, а новият етап в него е производството на нови процесори.

По-конкретно става дума за производство на процесори А9, което ще започне в края на 2014-а. Тези чипове ще се произвеждат от Samsung и ще служат за основа на следващата генерация на мобилните устройства на Apple. Според слуховете първото устройство оборудвано с корейски процесор А9 ще е 12-9-инчовия iPad Pro.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА