Last news in Fakti

28 Март, 2017 15:44 5 078 7

Магнитни педали за велосипед

  • магнитни педали-
  • велосипеди
Магнитни педали за велосипед - 1

В Европа олекотените велосипеди, познати под общото название single набират все по-голяма популярност. У нас също се забелязват подобни велосипеди, но все още предпочитанията са към т.нар. "планински байкове". Типично за single велосипедите е те да са максимално олекотени, без скорости, без излишни елементи като калници, стойки за подпиране и т.н. Точно в тази връзка е и новото изобретение, наречено "магнитни педали".

Магнитни педали за велосипед

С тази иновация можете да сте сигурни, че велосипедът ви няма да падне, когато го подпрете някъде на метал. Всъщност педалите са два вида - алуминиеви и пластмасови, като и в двата е вграден магнит. За целта обаче към педалите се предлагат и няколко метални планки, които можете да позиционирате на местата, къде подпирате велосипеда си. Цената на алуминиевите магнитни педали е $45, а на пластмасовите - $30. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    4 3 Отговор
    Тези сериозно ли предлагат такъв "продукт"?!

    Купувачите му да вземат да ми се обадят, че имам един страшен имот за продаване - почти всяка нощ се вижда като погледнеш към небето!

    Коментиран от #2

  • 2 ехаа

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Зорлем":

    Шшш, ми.чи как! Е ся целия град ше се качи на колелетата, напрао не знам кво съм правил до сега без такива педали!
  • 3 Вело Дед

    4 1 Отговор
    На моето коуеуо имам стъпенка.
  • 4 Чичу Ади

    9 7 Отговор
    Сингъл спийд или Една Скорост са известни в Европа и САЩ с наименованието Fixie, a Single се използва за необвързаните хора. Като цяло познанията ви граничат с този продукт от статията ви. Кръгла нула.
  • 5 Тони

    9 1 Отговор
    Фикси е съвсем друго. Кръгла нула си ти чичу ади, статията е написанахмного точно.
  • 6 ОЖОГ

    2 3 Отговор
    хаха , едно време всички коолета беха с една скорост , аман от простотии , пак измислиха топлата вода
  • 7 копеле

    1 0 Отговор
    А си го лепнал а съм го гепнал