14 Ноември, 2017 14:52 3 044 4

Първата в света веломивка

  • велосипеди-
  • веломивка

Задръстванията и екологичните проблеми в големите градове накара много хора да обърнат внимание на велосипедите. Дори и у нас се забелязва повишен интерес и доста велосипедисти, въпреки липсата на адекватни велоалеи.

Не така обаче стоят нещата в по-развитите държави в Европа, където велосипедите отдавна са на почит, а велоалеите са навсякъде. Сега, пак там - в по-развитите държави, се появи специална веломивка.

Устройството се нарича CycleWash Duo и според създателите му, може да се използва и като платена услуга, но и само за лично ползване. Устройството има резервоар за вода от 113 литра, като за измиването на един велосипед е необходима само 05 литра вода, която е с температура от 40 градуса по Целзий.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 temerut

    1 5 Отговор
    СТРАШНО СЛАБО И МАЛОУМНО , НАПРАВО ТРАГИЧНО ИЗОБРЕТЕНИЕ.
  • 2 mediator37

    2 3 Отговор
    Смазката на веригата ?
  • 3 onq s konq

    1 1 Отговор
    Яз мога да си измием джантите на баварецо вътре...
  • 4 синя трева

    2 0 Отговор
    И всичката помия на улицата, като у Факултето!