Last news in Fakti

10 Април, 2020 13:54 2 212 0

Google преобразува потребителски снимки в шедьоври на култови художници

  • google-
  • снимки-
  • смартфони-
  • художници
Google преобразува потребителски снимки в шедьоври на култови художници - 1

Повечето от модерните смартфони са оборудвани с вградени приложения, които ви позволяват да конвертирате снимки с помощта на различни ефекти. Потребителят може да направи черно-бяла снимка или да трансформира композицията, използвайки различни цветни ефекти и стилове.

Новата функция на Google ще ви позволи да модифицирате снимка по избор, използвайки стила на някои от най-големите художници. В приложението Google Arts & Culture се появи нова функция, наречена Art Transfer, която прехвърля стиловете на любимите ви художници към вашата снимка.

Незабравими бързи щрихи от картините на Ван Гог или сюрреалистични нотки на Фрида Кало ще превърнат тривиалните снимки в произведения на изкуството. Алгоритъмът Art Transfer ви позволява напълно да трансформирате изходните данни на стандартна снимка въз основа на художествения стил на любимия си художник.

Трансформацията се извършва на потребителското устройство. За да работите с приложението, отидете в менюто на камерата и изберете Art Transfer в Google Arts & Culture. След това трябва да изберете персонализирана снимка, която искате да преобразувате. На следващия етап потребителят избира стила на един от художниците. Функцията за изрязване пък позволява използването на иконата на ножица за прилагане на промяна на стила върху определена част от снимката.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА