Last news in Fakti

4 Май, 2020 16:00 2 085 4

Microsoft Your Phone ще ви позволи да контролирате музика на смартфон от компютър

  • музика-
  • pc-
  • смартфон
Microsoft Your Phone ще ви позволи да контролирате музика на смартфон от компютър - 1

Комбинирането на способността за работа с различни джаджи с помощта на единни приложения е една от перспективните области за съвременните разработчици. Сега, Microsoft планира да въведе допълнителни контроли за възпроизвеждане на музика във вашия телефон. Подобряването на приложението ще позволи на собствениците на устройства с Android да преглеждат и управляват музикални файлове, възпроизвеждани на преносими устройства, използвайки приложението Phone на компютър.

В момента новите функции се тестват на някои версии на Windows 10 и се планира да се отвори достъп за широк кръг потребители до такива функции още през първата половина на май. Приложението Your Phone на вашия настолен компютър ще може да се синхронизира с музиката на смартфоните. Освен това на мобилните устройства ще бъде наличен мини плейър, подобен на този, вграден в операционната система Windows 10.

Така потребителят ще има достъп до такива контроли като възпроизвеждане, пауза, стартиране на следващия или предишен аудио файл. Заглавието на песента и корицата на албума също ще бъдат видими. Аудио плейърът ще демонстрира списък, който ви позволява да превключвате между различни приложения или източници на вашия смартфон. Your Phone приложението е съвместимо с за Android Spotify, Pandora, Amazon Music, Google Play Music, YouTube Music, Xiami Music и Google Podcast. На този етап видеоклиповете в YouTube и Audible не се поддържат.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Холмс

    3 0 Отговор
    боя се, че докато слушам музика ще ми преровят контактите и документите, за паролите, снимките и местоположението да не говорим
  • 2 ужас

    1 4 Отговор
    Боже, колко са назад в сравнение с Apple...

    Коментиран от #3

  • 3 Този

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "ужас":

    Има няма десетина годинки. ИНОВАЦИЯЯ!!!
  • 4 ШПИОНСКА

    1 0 Отговор
    ПРОГРАМА ----------- ЗАЩО НЕ МОЖЕ НА ЛИНУКС ?