Last news in Fakti

28 Август, 2020 15:40 10 942 30

Мистериозен прототип на BMW се разби на Нюрбургринг

  • bmw-
  • m8-
  • нюрбургринг

Мистериозен прототип на BMW се разби на Нюрбургринг - 1

Мистериозният прототип най вероятно е BMW M8, но по време на тестовете на пистата му бяха нанесени сериозни щети. Самият шофьор е невреди. Снимки от мястото на инцидента бяха публикувани от Carscoops.

Според очевидци колата е пробила огражденията на пистата. На снимките се вижда, че веднага след удара облепеният с камуфлажно фолио автомобил е бил покрит с платнище. Въпреки това се вижда, че автомобилът има сериозни щети в предната част.

Може да забележите и вдлъбнатина на вратата на водача. Освен това свидетели на произшествието разказаха за счупеното предно окачване на автомобила. За мистериозния прототип на BMW се твърди, че е необичаен M8 със средноразположен двигател.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    52 5 Отговор
    Един-два чука, малко кит, една боя и е чистак нов!

    Коментиран от #26

  • 2 GGNORE

    46 13 Отговор
    Последните години баварците са пълен боклук.

    Гледах преди няколко месеца М2 новото как на завои ем е AWD рекламирано беше много под критериите.

    Откакто решиха да правят големи пари и колите им са изцяло паркетни до 200к км или бездънна дупка за пари за 20 и малко годишни лигльовци тук като дойдат на 500к км....

    Коментиран от #4, #6, #7, #9, #24, #29

  • 3 Иванчо l-ви

    36 1 Отговор
    Първият Краш тест на новата М8-ца. Искали са живи данни и лични впечатления от водача.
  • 4 Иванчо l-ви

    18 30 Отговор

    До коментар #2 от "GGNORE":

    Да бе, затова ли Тойота работят с техните технологии ?
  • 5 Bmw

    20 41 Отговор
    Ти никога не си се качвал във бмв за да знаеш, ама биле боклук , не биле хубави.Карай си 20г опел и не коментирай истинските коли.
  • 6 Хорце

    19 21 Отговор

    До коментар #2 от "GGNORE":

    Хаха първо м2 е задно не е AWD ,2ро никаде не се проваля.Ама тук все коментиращите не сте се качвали в кола , ама сте гледали клип и сте много компетентни хаха.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 C20XE

    15 2 Отговор
    Няма никакъв средноразположен двигател. Това е прототипът с новото хибридно задвижване, двг-то си е отпред.
  • 9 м палар

    7 23 Отговор

    До коментар #2 от "GGNORE":

    "бездънна дупка за пари"... Много ютуб гледаш. Когато имаш възможност да си ги купиш, покараш и поддържаш тези коли тогава коментирай кое е паркетно, кое е гола вода и кое е добро.
  • 10 НОВИТЕ КОЛИ

    17 3 Отговор
    КОЙТО СЕ ПОЯВИХА НА ПАЗАРА. .СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКЪПИ. .СКЪПА ПОДРЪЖКА. .ПЪЛНИ БОКЛУЦИ. .ОСОБЕНО НЕМСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ. .
  • 11 Forza Italia

    26 9 Отговор
    Нормално е за марка като Бмв, те обичат да изтърват завоите и да се увиват около дърветата или пък да мачкат мантинелите. Прехвалените им технологии се справят отлично но само по рекламите където всичко е нагласено и няма нищо общо с действителността

    Коментиран от #12

  • 12 немското

    14 10 Отговор

    До коментар #11 от "Forza Italia":

    За сметка на това Алфа Умрело стои в сервизите по 2-3 месеца.Ланчата фалира,а Фиат са като лошо сглобени китайски боклуци.

    Коментиран от #13

  • 13 Forza Italia

    18 8 Отговор

    До коментар #12 от "немското":

    Немските кошове ги сглобяват в Китай и качеството им е китайско затова и са толкова умрели. Като споменаваш Алфа Ромео вземи се качи в една и веднага ще оставиш немския леген, аз го направих и вече 20 години изпитвам удоволствието от спортното шофиране което нито един немски кошник не може да предложи. А като става въпрос за сервизите аз виждам доста от прехвалените немски легенди да висят там.

    Коментиран от #15, #30

  • 14 Ветроход с Динамо

    8 2 Отговор
    Имам нов БМВ СУВ и мога да кажа, че новите коли са пълен боклук..., но естествено всяка марка си има клиенти, а не разчита на онези, които карат 10+ годишни и на всеки 5 години си ги подменят, с “по-нови”...
    Окачването им е сериозен проблем, всъщност заради дизайна си заключиха въздушните струи/потоци във вратите си и при страничен вятър са трудни за удържане, дори и на спортно окачване, отделно ги олекотиха, така че пожертваха всичко от старата си слава, и всъщност хората си ги купуват, заради марката, но в този комерсиален свят качеството, определено е на заден план, с всички възлови пистови характеристики...
    Тойота се отказаха от БМВ, защото имаха много проблеми с двигателите им, като от БМВ си изтеглиха около 1,2 млн. свои автомобили, а яппнците предложиха азиатска гаранция, за сметка на клиента...
  • 15 Пежо ще оправи италианците

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Forza Italia":

    За съжаление новият хибрид на Алфа Ромео е на БМВ, като иралианците спряха продажбите, защото нямат двигател с под 160г. СО2, което ги прави непродаваеми и сега чакат на БМВ, като ще имат собствени доработки, но като се сещам за Магнети Марелли, се чудя колко ли ще се “подобрят” темпераментните им италианки, въпреки че много вдигнаха качеството, така че твоите спомени са твърде стари и не съвпадат с новото поколение автомобили, които излизат на пазара.
    Италианските коли са шампиони по пръскане на картер по БГ пътищата, а на спирачки трудно се кара с подобна красота...:)

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Forza Italia

    4 5 Отговор

    До коментар #15 от "Пежо ще оправи италианците":

    Слез на земята момче, немската техника е най бъгава. При мотоциклетите италиянците нямат равни, само японците се мъчат да им се противопоставят но италиянските мотори са много по добри, а качеството до което стигат японците е недостъпно за германеца, как тогава италиянеца прави по добри мотори от японеца?

    Коментиран от #18

  • 17 Forza Italia

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "Пежо ще оправи италианците":

    Не е приятно да гледаш Алфата как изчезва напред в далечината, нали? Не мога да я разбера тази злоба във вас феновете на немските легени, какъв ви е проблема ако искате бързи и яростни автомобили вземете си Алфа Ромео, не се страхувайте няма да ви ухапе освен ако не пуснете чалга каквито сте феновете на немските кенефи тогава наистина ще ви разкаже играта.
  • 18 Айде бе

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Forza Italia":

    Ама сте едни специалисти... Италианците правят красиви мотоциклети и красиви коли. И толкова! Вадиш италианската играчка от гаража, караш я до автомивката и после обратно. Ама само в слънчеви дни... Пицата им е вкусна, това поне го могат.

    Коментиран от #19

  • 19 Forza Italia

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Айде бе":

    Аз който карам само италиянския автомобили защо ли виждам по пътя най много вдигнати капаци на немските прехвалени щайги като според вас са почти неразрушими, и защо чупливата руска техника победи вечната неразрушима германска такава през втората световна война а, можеш ли да ми дадеш адекватен отговор? "Няма и да чакам такъв от теб. Отговорът е ясен, защото е прехвалена и със нищо не е по добра от останалите.

    Коментиран от #22

  • 20 Дукати мукати

    2 2 Отговор
    Я пак го напиши,че нещо не те разбрахме.Японците се мъчели да настигнат Италиянците.🤡Ти как разбра,по картинки и снимки ли?Когато покараш повече мотори и когато една трета от живота ти е минала в ремонти на мотори и настройката тогава ела да напишеш тази глупост пак.
    Италиянците ги бива само в едно и това е дизайна.Трудно се прави машина да е здрава на бой и да има добър баланс,но пък е по лесно да направиш машина с готин дизайн защото повечето като теб които не разбират ще си изберат мотора по външен вид.И колите и моторите на макароните им се чупят яко.Въпрос:Коя държава продава най-много мотори?Италия е сигурно те продават много коли и много мотори.

    Коментиран от #21

  • 21 Forza Italia

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Дукати мукати":

    На Ducati им казват че са ферарито на моторите а самото Ferrari е Богът на автомобилите. Който не може да си купи Ferrari си купува Alfa Romeo. Съгласен съм малко съм попрекалил в предния си пост, японското качество е недостижимо особенно за прехвалените германци. Аз самия винаги избирам японското, Honda ми е също любима марка, по вечето електроника в къщи ми е японска и естествено когато купувам нещо винаги избирам японското но както писах по горе който не може да си купи Ferrari си купува Alfa Romeo.
  • 22 ГОСТ 26

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Forza Italia":

    Не говори за втората световна че ставаш смешен.Всички знаят какви оръжия са имали немците в края на войната.Ако не са били американците и англичаните да разрушат чрез бонбардировки военните заводи и ифраструктура на Германия, Руснаците са нямали шанс.Да не говорим пък каква помощ са оказали американците на Русия.Не съм фен на германците а просто изразявам факти.

    Коментиран от #23, #27

  • 23 Forza Italia

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "ГОСТ 26":

    Съгласен съм с теб, ако германците бяха смачкали руснаците това щеше да е добре и за нас, и сега нямаше да сме най бедни в Европа заради болшевишкия строй който ни наложиха насилствено чрез техните слуги от крадливата терористична банда БКП които и в момента искат да върнат това мрачно за България време.
  • 24 е350 2015

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "GGNORE":

    типичен коментар на селинджър тип човек, който няма пари да се изкъпе и жена му ходи да кръшка всяка вечер и понеже си е внесъл таратайка на черен петък намаление от 450 000 км на 170 000 реални преди време като е свалял тая дето му слага рогата и колата е почнала да се разпада... никой не ви е виновен за завистта, ей
  • 25 Ким ЧенУн

    2 1 Отговор
    "Самият шофьор е невреди." За бога, четете какво пишете да му се не види!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 8489

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "ГОСТ 26":

    Малко си се объркал.Имали са прототипи а Съветския съюз е имал действащи оръжия.Да имали са реактивен самолет ама единични бройки.А по време на война печели винаги количеството.А не качеството.
  • 28 Алфа Ромео

    0 1 Отговор
    Мале къв тулуп са направили пак, няма да мине лосовия със 70км/ч и той.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 jsb

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Forza Italia":

    Ако работиш в сервиз на БМВ няма начин да видиш друга марка в него!Нормалните хора ползват сервизите и за обслужване ,не само за проблеми след като са обиколили всички квартални майстори!Явно не си се качвал на истинско БМВ с по -голям от 1.8 мотор!