Last news in Fakti

9 Ноември, 2012 10:27 3 525 1

Клонираха R2-D2 от Междузвездни войни

  • r2-d2-
  • междузвездни войни

За разлика от огромния брой всевъзможни реплики на астродроида R2-D2 от сагата "Междузвездни войни", които в една или друга степен се различават значително от оригинала, сега представеният модел е почти съвършен клонинг на един от най-популярните роботи.

Клонингът отговаря както по размери, така и по детайли на оригинала. Задвижва се от три оловно-киселинни 25A батерии с номинал 12V, а вградените му екстри просто удивляват. Роботът е снабден с доста големи и функционални възможности.

В него има интегрирана навигационна система с подробни карти, уебкамера, перископ и два високоговорителя. Налични са още сирена със сила от 140 децибела, машина за дим, диодна подсветка, пожарогасител и даже DLP проектор за създаване на изображения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Кръстев

    0 0 Отговор
    Готино, но онзи от филма ползваше и реактивна тяга