Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 11:51 4 826 4

Сериен пикап, превърнат в хижа на колела (ВИДЕО)

  • мини-къща-
  • пикап-
  • кемпер

Мини-къщата е изградена върху Ford F-350

Сериен пикап, превърнат в хижа на колела (ВИДЕО) - 1

Все повече американци зарязват големи къщи в полза на малки такива, като по този начин те се отърват от ипотеката и в същото време получават мобилност, тъй като повечето мини-къщи са мобилни, което им позволява да не бъдат обвързани с конкретно място на пребиваване.

Сериен пикап, превърнат в хижа на колела (ВИДЕО)

За разлика от караваните и кемперите, философията на малките къщички е, че те не приличат на транспортни средства, а са като къщи, само, че много малки. В този случай имаме един много миниатюрен корпус, който е монтиран в товарното отделение на пикапа Ford F-350.

Жител на Аляска похарчи 26 хиляди долара за създаване на тази мобилна хижа (включително разходите за закупуване на колата и инсталирането на слънчеви панели). Мобилният дом е направен за 3 месеца.

Сериен пикап, превърнат в хижа на колела (ВИДЕО)

А резултатът е планинска къщичка с печка, телевизор, хладилник, дрешник и диван. Къщата е предназначена за двама и освен жилищна площ има и малка тераса за съзерцание на пейзажа. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор
    Вече сте го качвали!
  • 2 Буха ха

    6 1 Отговор
    Къпане в езерото като дойде лятото
  • 3 човек

    2 3 Отговор
    Къде се къпят, и къде пис и акат собствениците?

    Коментиран от #4

  • 4 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "човек":

    Има си портативна мини WC =D гледай до 11 мин. хаха