1 Юни, 2021 18:08 8 325 14

Xiaomi показа зарядно което презарежда телефон само за 8 минути (ВИДЕО)

  • xiaomi-
  • зарядно

Без кабел това отнема 15 минути

Xiaomi показа зарядно което презарежда телефон само за 8 минути (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Момента в който трябва да излезеш, а телефонът ти е останал без батерия е един от най-мразените в модерното общество, когато доста голяма част от хората разчитат на него за връзка, работа, плащания и други услуги.

В последните години производителите се стараят да се справят с този проблем все повече и повече, като вече може би няма марка, която да не предлага бързо зареждане за своите устройства под различни форми.

От Xiaomi също не са изключение, като последното им предложение разчита на 200W зарядно с кабел и идентично 120W безжично зарядно. Телефонът, който те използват за тест е преправен Xiaomi Mi 11 Pro с батерия с капацитет от 4000мАч. Както може да видите и във видеото, пълното зареждане с кабел отнема 8 минути, а безжичното такова едва 15 минути.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Х7V7

    57 5 Отговор
    Китайци бият вече Айфони във всичко, на цена 25%.

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 Аха

    8 29 Отговор

    До коментар #1 от "Х7V7":

    Че са напреднали спор няма ама цената не е много по-ниска от айфона
  • 3 куче марка

    5 41 Отговор

    До коментар #1 от "Х7V7":

    Това работи с Андроид, бе, другар. Пръчка е.

    Коментиран от #9, #10

  • 4 Самсунг

    7 51 Отговор
    Само в Самсунга е истината всички други хуиавей хиоми и т.н.са гола вода.
  • 5 Turbocharge

    51 1 Отговор
    Само не си носете телефона в джоба на гащите, след бързото зареждане, че ако гръмне батерията, ще ви се опърлят кайсиите.
  • 6 Hoho Boho

    20 0 Отговор
    Скоро така ще се зареждат и електромобилите.:)
  • 7 Христо

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Х7V7":

    Тука си в голяма грешка. Последния им флагман на ксиоми струва има няма едни 2400 бг левчета. Отделно нищо не е такова какво пише по хартиите... все има кусури и неизпипани неща, но го осъзнаваш след известно време употреба. Преди бяха добре от към цена/качество, но сега вече този фактор го няма след като топ модела им гони цената на топ модела при ябълките. Та в действителност на картинка са супер ;) И това ти го казвам не като фен на ябълките, в момента ползвам устройства на ксиоми, но мисля да не купувам повече.

    Коментиран от #8

  • 8 Гост3

    6 14 Отговор

    До коментар #7 от "Христо":

    Има нещо вярно,и аз съм с ксиаоми,и като ги сравнявам със Самсунг и lg,китайските си имат кусури ,пък и не искам да съм зависим от комунисти!
  • 9 Блажени са верующите

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "куче марка":

    Приятелю, тази "куча марка" през последните години представи толкова добри решения на невероятни цени, че вече влезе в топ 3 по продажби в световен мащаб, и на второ място в Европа. Въобще няма да се учудя, ако догодина са на първо място.

    В момента съм с xiaomi и при бързо зареждане, докато гледам видео, телефона въобще не загрява. Преди бях със samsung и само от гледането на видео или бързото зареждане загряваше, да не говорим за двете едновременно или да си пусна навигацията, докато съм включил телефона да се зарежда в запалката.
  • 10 сектант

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "куче марка":

    когато ми архивираш или разархивираш файл и го копираш и преместиш в друга папка на телефона си тогава ми говори за пръчки

    Коментиран от #11

  • 11 Леле бате

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "сектант":

    С Айфон мога да местя файловете в които папки си поискам. Да го архивирам? Ти в кой век живееш, защо ще искам такова нещо?
  • 12 ттт

    8 0 Отговор
    Да купуваш телефон за повече от 500 лева е неразумно. За 500 лева имаш стабилна връзка, чудесен екран, превъзходни камери, неизтощима батерия, NFC, необятна памет. За 3000 лева ще получиш към всичко от изброеното по още има-няма 5%. Апропо, няма да ги използваш! С хуавей П20 преди няколко години дописаха Деветата симфония на Бетовен! Представяте ли си, каква чудовищна мощ се крие в него? Ще използвате не повече от 0,5% от нея. А това е телефон, който беше флагман преди три години.

    Коментиран от #13

  • 13 програмист

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "ттт":

    Когато на ифоня или на андроида подкараш SolidWorks, DelcamFeaturecam" или нещо подобно, което върши РАБОТА, тогава можем да говорим за изчислителна мощ. За писането на музика не се изисква мощ. Иска се дарба и слух, а самото записване на нотите е като да записваш букви.

    Коментиран от #14

  • 14 ттт

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "програмист":

    А ти ще си носиш ли 22 инча телефон в джоба, та да го използваш за Солид въркс. За довършване на симфонията на Бетовен е необходимо да те накарат да мислиш като него, да виждаш света като него, да чувстваш като него. То и Солид въркса не е нищо по-различно от събиране и изваждане на единици и нули. Аз съм инженер, ама не съм готов да твърдя, че проектиране на най-високо ниво е по-сложно нещо от работата на Бетовен, която е била създаване на музика на най-високо ниво. Просто от създаване на музика нищо не разбирам, но ако беше лесна работа щеше да има много Бетовеновци. Апропо, всичките компютри и софтуери, звукови и химикотехнологични лаборатории и машини с ЦПУ не са достатъчни да направят един чисто технологичен продукт, какъвто е цигулката Страдивариус.